BAGONG

PRODUK

TENTANGUS

Kita mesthi netepi filsafat inovasi teknologi.

TAIZHOU KAZHONGAO SANITARY WARE CO LTD. IS perusahaan sing misuwur ing zhejiang, sing diadegaké ing taun 1998.

Pabrik kita kalebu area 20000 kothak meter persegi, kita duwe papat mesin banding (homag) otomatis, 2 mesin pemotong kayu otomatis (homag) otomatis. siji mesin kayu polishing (homag) otomatis. Udakara 600 meter persegi ora bledug, ruangan lukisan tirai banyu, siji produksi lacquer otomatis lan siji barisan produksi casting cekungan otomatis, siji baris produksi PVC.