• wall mounted luxury Italian design vanity set double sink

    tembok dipasang kemewahan desain Italia sing setel pindho sink

    Tembok dipasang Kabinet Kamar Mandi karo laci kayu papat ditutup. Mewah lan modis.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 1200 * 470 * kabinèt 580mm kanthi cekungan dobel                  

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • wall hang bathroom furniture with countertop basin European design

    perabot kamar mandi hang ing tembok kanthi desain konten countertop Eropa

    Perabot jedhing nggantung tembok kanthi cekungan countertop, desain Eropa kanthi kualitas tinggi.

    Bahan: kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 1200 * 500 * 580mm kabinèt karo cekungan countertop       

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 45 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Noval bathroom vanity with countertop hot sale

    Kamar kamar mandi Noval kanthi adol panas countertop

    Kabinet Kamar Mandi sing gratis karo rong laci kayu sing ditutup kanthi lembut, kanthi klelep countertop.

    Bahan: kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 1200 * 500 * 730mm kabinèt nganggo rong cekungan                  

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Luxury design bathroom cabinet with double bowl

    Kabinet kamar mandi desain mewah karo bokor kaping pindho

    Tembok dipasang Kabinet Kamar Mandi nganggo laci logam nutup ditutup alus, nanging ringkes.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 1200 * 490 * 530mm kabinèt nganggo bokor dobel 400 * 350 * kolom 1550mm         

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • American style floor bathroom cabinet unit antique design

    Desain unit kabinèt lantai gaya Amerika gaya Amerika

    Sanggup kamar mandi gratis kanthi rong lawang lan laci nutup, desain antik.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 1200 * 500 * 850mm kabinèt kanthi sink karo worktop

    Werna: warna abu-abu matt utawa warna lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun