• PMMA  hot selling Stone BathTub  Solid Surface Freestanding Bath tub Artifical marble bath

    PMMA adol panas bathi bathi bathi padhet bathi bath bath bath baths

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1882
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 150 * 67 * 55cm
    Werna: Putih nggilap 
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Hot selling Stone bathtub Solid surface freestanding bathutb Resin PMMA bath tub

    Bathtub watu Hot padat bathi bathi bathi Resin PMMA

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1889
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 150 * 72 * 65cm
    Werna: Putih nggilap / Putih Mat
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun