• Small size Artificial stone Resin Floor standing wash basin

    Ukuran cilik watu Ponggawa Resin lantai ngumbah cekungan

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1686040
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 400 * 400 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun