• Solid surface Free standing Pedestal sink Polymarble basin

    Lumahing padhet Gratis Pedestal sink sink Polmarble basin

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1481045
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 450 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Round Resin Pedestal sink Free standing basin

    Tenggelokan Balung Resin puteran cekungan

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1691045
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 450 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Luxury artificial stone free standing resin wash basin

    Watu gawean resin mewah sing gratis

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1699045
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 450 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • High quality Artificial marble floor standing wash basin

    Kolam marmer Ponggawa kanthi kualitas dhuwur kanggo basin

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1955045
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 450 * 450 * 900mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Artificial stone Floor standing hand wash basin

    Watu gawean Lantai ngadeg cuci tangan

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1689045
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 450 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun