• Wall mounted  melamine particle board bathroom vanity-1207045

    Tembok dipasang meloni partikel papan partikel trigo-1207045

    Kesucian kamar mandi ekonomi Eropa

    Materi: MFC

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 45CM

    Werna: Sembarang warna melamine ing kisaran kita

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun