• White Rounded Pedestal Free standing Artificial stone wash basin sink

    Pedestal Rope putih Gratis ngadeg bathine watu sink mandi

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1121048
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 480 * 480 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Free standing basin Italy Design Artificial stone Pedestal sink vessel

    Basin cekungan gratis Italia Desain watu sink Pedestal

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1205048
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 480 * 480 * 850mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun