• Fashion artificial stone free standing basin pedestal sink

    Watu klambi buatan salju sing mandheg mandheg mandheg

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1490050
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 500 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun