• Wall mounted popular design bathroom vanity-2031050

    Tembok dipasang vanity desain kamar mandi sing populer-2031050

    Kabinet desain kamar mandi promosi ukuran cilik

    Materi: MFC

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 50CM

    Werna: Sembarang warna melamine ing kisaran kita

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Wall mounted popular design bathroom vanity-0886050

    Tembok dipasang modern bathity vanity-0886050

    kabinet desain kamar mandi internal divider panas

    Materi: MFC

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 50CM

    Werna: Sembarang warna melamine ing kisaran kita

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Wall mounted  single drawer  bathroom cabinet-0882050

    Tembok dipasang kabinet kamar mandi laci siji-0882050

    Kamir kamar mandi melamine tunggal laci

    Materi: MFC

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 50CM

    Werna: Sembarang warna melamine ing kisaran kita

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Wall mounted  economic small size bathroom cabinet-0871050

    Tembok dipasang kabinet kamar mandi ukuran ekonomi sing cilik-0871050

    Promosi kamar mandi ekonomi

    Materi: MFC

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 50CM               

    Werna: Sembarang warna melamine ing kisaran kita

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun