• Spanish style wall mounted small cabinet with top LED light

    Tembok gaya Spanyol dipasang kabinèt cilik kanthi lampu LED ndhuwur

    Tembok tergantung Kabinet Kamar Mandi cilik karo rong laci penutup alus, sederhana nanging modis.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 600 * 470 * kabinèt 500mm nganggo bokor

    Werna: warna putih utawa lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Simple European design wall hung bathroom furniture cheap unit

    Tembok desain Eropa sing gampang dipasang perabot kamar mandi murah

    Perabot kamar mandi digantung nganggo laci nutup loro, adol sing sederhana lan panas.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 600 * 480 * kabinèt 500mm nganggo basuh cuci

    Werna: warna putih utawa lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun