• floor standing bathroom furniture European popular design

    mebel jedhing lantai desain Eropa populer

    Kabinet kamar mandi jedhing nganggo rong laci penutup alus, karo lemari lantai. Anyar lan berkualitas tinggi.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 650 * 480 * 850mm kabinèt sing klelep, 350 * 300 * 1300mm kabinèt lantai      

    Werna: C101

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun