• Turkey style wall hanging cabinet fashionable design

    Desain gaya kabinet gaya Turki sing tergantung ing desain modern

    Kabinet kamar mandi sing nggantung nganggo tembok loro-lorone, lawang sing ringkes nanging kanthi modis.

    Bahan: kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 750 * 480 * kabinèt 540mm kanthi cekungan cuci       

    Werna: wesi abu-abu, putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • traditional free standing bathroom vanity with mirror cabinet

    kamar mandi jedhing gratis tradisional karo lemari cermin

    Kesucian kamar mandi klasik kanthi loro lawang kayu sing ditutup lan siji laci, modis lan kedatangan anyar.

    Bahan: kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 750 * 480 * 850mm kabinèt nganggo basuh cuci       

    Werna: biru cahya utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 45 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • simple UK design bathroom vanity set  with mirror cabinet

    kabecikan kamar mandi desain UK sing gampang karo lemari lemari

    Kabinet jedhing gratis gratis kanthi lemari cermin, modern lan anyar.

    Bahan: kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 750 * 480 * 850mm kabinèt nganggo basuh cuci       

    Werna: werna abu-abu cahya utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 45 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • simple Spanish style bathroom furniture with concealed handle

    perabot jedhing gaya Spanyol sing sederhana kanthi gagang sing ndhelik

    Kabinet kamar mandi hang digantung nganggo laci kayu sing ditutup rong alus, sederhana lan populer.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 750 * 480 * kabinèt 505mm kanthi cekungan cuci       

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 45 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • modern design wall hung bathroom cabinet dark grey

    tembok desain modern digantung kabinet kamar abu-abu peteng

    Tembok tergantung Kabin Kamar nganggo laci logam nutup. Desain Eropa, elegan lan modis.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 750 * 470 * kabinèt 580mm kanthi cekungan cuci

    Werna: putih, abu-abu utawa warna lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Australian hot sell floor standing  vanity with mirror cabinet

    Gedhe lantai sing adol panas ing Australia karo lemari lemari

    Gegayuhan kamar mandheg gratis kanthi siji lawang nutup sing alus lan rong laci kayu. Reguler, rega promosi Australia.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 750 * 455 * 850mm kabinèt nganggo basuh cuci

    Werna: warna putih utawa lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun