• wall hung bathroom furniture factory new design

    pabrik gantung perabotan tembok tembok desain anyar

    Perabot kamar mandi digantung nganggo laci nutup rong alus. Prasaja nanging modis.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 750 * 480 * Kabinet 500mm kanthi basuh cuci, 350 * 300 * 1200mm kabinèt sisih       

    Werna: C102

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • free standing bathroom vanity American style

    jedhing awet tanpa gaya Amerika

    Kabinet jedhing gratis gratis kanthi telung laci nutup. Mewah lan modis.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 750 * 480 * 850mm kabinèt nganggo basuh cuci, 350 * 300 * 1300mm kabinèt sisih       

    Werna: C101

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun