• hanging bathrooom vanity modern design with good price

    Desain modern bathrooom vanity kanthi rega regane

    Tembok tergantung Kabinet Kamar Mandi karo laci sing ndhelik nganggo tutup alus, adol sing sederhana lan apik.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 800 * 480 * kabinèt 500mm kanthi basuh cuci, 400 * 350 * 1550mm kabinèt sisih        

    Werna: warna putih utawa lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Free standing solid wood bathroom furniture good quality

    Perabot jedhing kayu padat gratis gratis kualitas

    Perabot mandi jedhing gratis kanthi rak kanthi lemari lantai

    Bahan: kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 800 * 490 * 850mm kabinèt karo kabinèt sisih   

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 45 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • European style wall hung MDF bathroom cabinet unit

    Tembok gaya Eropa tergantung unit kabinèt MDF

    Tembok tergantung Mandi jedhing nganggo rong laci kayu sing ditutup kanthi alus, adol sing sederhana lan panas.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 800 * 480 * kabinèt 500mm kanthi basuh cuci, 300 * 250 * bocah lanang 900mm        

    Werna: abu-abu utawa warna lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun