• wall mounted best selling bathroom cabinet unit with high cabinet

    tembok dipasang unit kabinet kamar mandi paling larang kanthi kabinet dhuwur

    Tembok dipasang unit lemari jedhing nganggo lemari tinggi, kanthi loro laci nutup. Elegan lan modis.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 650 * 490 * kabinèt 500mm kanthi basuh wisuh, 400 * 350 * kabinèt sisih 1550mm        

    Werna: warna putih utawa lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • popular Italian style bathroom furniture with DTC drawer

    Perabot jedhing gaya Itali populer karo laci DTC

    Kabinet Kamar Mandi nganggo laci penutup lembut logam, adol modern lan panas.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 850 * 490 * kabinèt 500mm kanthi sink, 350 * 300 * kabinèt 1200mm dhuwur        

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • European style high quality wall hung vanity unit with column

    Tembok témbok Eropa kanthi kualitas Eropa tergantung unit kolom karo kolom

    Tembok tergantung Kabinet Kamar mandi nganggo rong laci logam, sing sederhana nanging modis.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 850 * 490 * kabinèt 530mm kanthi basuh cuci, 400 * 350 * kolom 1400mm         

    Werna: warna putih utawa lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun