• wall mounted MDF bathroom vanity with miror with shelf

    tembok dipasangake kamar mandi MDF tanpa kaset karo rak

    Tembok dipasang kabuwang kamar mandi karo loro laci nutup. Prasaja nanging populer ..

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 900 * 480 * kabinèt 500mm kanthi sink, 350 * 300 * kabinèt 1200mm dhuwur       

    Werna: C103

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun