Babagan Kita

TAIZHOU KAZHONGAO SANITARY WARE CO LTD. IS a perusahaan terkenal ing zhejiang, sing diadegaké ing taun 1998.

Pabrik kita kalebu area 20000 kothak meter persegi, kita duwe papat mesin banding (homag) otomatis, 2 mesin pemotong kayu otomatis (homag) otomatis. siji mesin kayu polishing (homag) otomatis. Udakara 600 meter persegi ora bledug, ruangan lukisan tirai banyu, siji produksi lacquer otomatis lan siji barisan produksi casting cekungan otomatis, siji baris produksi PVC.

Budaya perusahaan

Kita mesthi netepi filsafat inovasi teknologi, inovasi manajemen,, sauntara manawa, kita tetep prioritas kualitas, sing paling dhuwur para pelanggan minangka filsafat bisnis. Produk kita banget populer ing pasar domestik, apa maneh, produk kita diekspor kanthi apik ing Amerika, Eropa, tengah wétan lan kidul Amerika luwih saka 50 negara lan wilayah.

Keuntungan

Kita duwe macem-macem kesetiaan, kaya bandhing pinggiran banding tanpa guna, bathi lacquer kualitas tinggi, bathi veneer, sia-sia PVC. produk kita bisa memenuhi syarat pelanggan profesional.

Kita duwe kategori gedhe lan desain irung kanggo cekungan wisuh, Kita nggunakake proses produksi sing utama kanggo basuh cuci, materi cekungan kita aman lan enviromental.kita sukses nindakake OEM kanggo perusahaan merek terkenal seveal.

Bathtubs kita luwih apik ing inovasi proses produksi cekungan, sing dadi pilihan pertama kanggo desainer proyek. sabanjure, sawetara hotel chain merek terkenal global sing milih kita ngasilake.