• Round Stone BathTub  Solid Surface Freestanding Bathtub Artifical marble bath Resin

    Mandi Bunder Bathi Solid Bunder Utusan Mandi Ubat Bathi artifis Resin

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1691
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 130 * 130 * 60cm
    Werna: Putih nggilap 
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Back to wall Floor standing bubble Bathtub Solid surface artifical stone bathtub resin

    Mbalik menyang tembok Lantai ngadeg mandhi Mandi Batal resin bathtub watu bathi

    Mbalik menyang tembok Mandi gelembung jedhing kanthi lampu lan lampu
    Nomer Item: KZA-2089
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 180 * 80 * 55cm
    Werna: Putih nggilap / Putih Mat
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Unique solid surface bathtub Artifical marble bathtub Freestanding resin bath

    Bathtub padhet bathtub bathtub bathtub bathtub

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1895
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 170 * 80 * 65cm
    Werna: Putih nggilap / Putih Mat
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Solid surface bathtub Freestanding Artifical marble bathtub

    Bathtub permukaan padusan bathtub marmer Artifical

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1897
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 170 * 72 * 55cm
    Werna: Putih nggilap / Putih Mat
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • PMMA stone bathtub solid surface freestanding bathtub resin modern style bath

    Bathtub watu bathtub padhet bathi bathtub resin gaya modern bath

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1888
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 170 * 80 * 70cm
    Werna: Putih nggilap / Putih Mat
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • PMMA Modern Stone BathTub  Solid Surface Freestanding Bathtub Artifical marble bath

    Mandi Banyu Batubara PMMA Modern Solusi Mandi Ubat Mandi Artifis

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1486
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 170 * 80 * 56cm
    Werna: Putih nggilap / Putih Mat
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • PMMA Modern Stone BathTub  Solid Surface Freestanding  Artifical marble bathtub

    Bathtub batu padat PMMA modern bathi bathtub

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1881
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 170 * 72 * 55cm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • PMMA Modern Stone BathTub  Solid Surface back to wall Freestanding Bath tub Artifical marble bath

    Banyu Solat Batu Pola PMMA Muli bali menyang tembok Banyu Mandi Terpesthi Mandi bathi artifis

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1885
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 170 * 75 * 55cm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • PMMA bathtub freestanding bathub solid surface

    Bathtub bath freub bathubub PMMA

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1980
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 170 * 80 * 55cm
    Werna: Putih nggilap / Putih Mat
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • PMMA  hot selling Stone BathTub  Solid Surface Freestanding Bath tub Artifical marble bath

    PMMA adol panas bathi bathi bathi padhet bathi bath bath bath baths

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1882
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 170 * 72 * 55cm
    Werna: Putih nggilap 
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Modern Stone bathtub Resin bathtub PMMA

    Bathtub watu Modern Resin bathtub PMMA

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1898
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 170 * 85 * 55cm
    Werna: Putih nggilap / Putih Mat
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Italian Modern Stone BathTub  Freestanding Bathtub Artifical marble bath tub Resin

    Bathtub watu modern saka Italia bathtub bath bath bath bathin Resin

    Bathtub ngadeg ing lantai, prasaja nanging praktis 
    Nomer Item: KZA-1880
    Bahan: Resin (watu artifis)
    MOQ: 5pcs
    Ukuran: 170 * 80 * 55cm
    Werna: Putih nggilap 
    Tembung pembayaran: T / T, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
123 Sabanjure> >> Halaman 1/3