Big Acara

2018 JAN

Kanggo nggedhekake pasar AS, kita rawuh ing KBIS adil ing Orlando , ekspor pawon lan kamar mandi didaptar ing sawetara anti-pembuangan, pasar AS udakara wiwit minggu iki

2016 DEC

2016 DEC Produk kita bisa ditampa dening negara-negara wétan tengah kanthi bertahap, supaya bisa nggedhekake negara esat tengah, kita rawuh ing limang dubai amba duwur

2011 April

2011-4-15 Kita nuduhake kabinèt kamar mandi kanggo ngimpor lan ngekspor kanthi adil ing China ing wektu sing pertama lan bisa entuk sukses.

2008 April

2008-4-5 , kita pindhah menyang pangkalan produksi anyar, sing kalebu 20000 kothak meter persegi, ukuran konstruksi: 25000 meter persegi.

2007 April 

2007 April Kita nampilake produk kita ing pameran masjid ing rusia lan nggawe sawetara achivement. Iku sepisanan kanggo rawuh ing pameran oversea