Wisata Pabrik

Basis produksi basis sanitari sanitary kazhognao, 20000 kothak meter persegi, limang gedung standar morden, ukuran konstruksi: 25000 meter persegi.

4s mesin mesin badai pinggiran kontrol CNC, sing diimpor nganggo paket asli saka perusahaan homan germani.

Sawijining garis produksi cekung marmer buatan.

Siji mesin kayu kayu kanthi otomatis diimpor saka homag ing germany.