• White fashion bathroom Pedestal sink Resin free standing basin

    Jedhing fashion putih Pedestal sink cekungan Resin gratis

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1887060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 600 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Top quality Artificial marble free standing basin Pedestal sink

    Kualitas paling apik Awal plengkung marmer Ponggawa

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1980060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 600 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Solid surface Floor standing basin resin sink

    Lumahing padhet lantai cekungan sink

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1581060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 600 * 500 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Oval white glossy Floor standing sink Polymarble Pedestal basin

    Lantai nggilap putih oval Lantai sing ngadeg nglelebke cekungan Polymarble

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1485060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 630 * 400 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Modern Artificial marble sink free standing basin

    Baskom marmer Modern Ponggawa kanthi gratis

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1680060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 600 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Luxury Artificial stone free standing basin resin sink

    Mewah artine kleleban resin sing apik

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1860060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 600 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Elegent bathroom free standing basin Resin pedestal sink

    Kamar mandi Resin nglelebke kanthi jembatan gratis

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1889060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 600 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Classic Bathroom Artificial stone Free standing pedestal sink basin vessel

    Kamar Klasik Watu artifisial gratis kapal cekungan tilelep kapal

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1121060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 600 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Ceramic pedestal sink Artificial marble free standing basin

    Tenggorokan keramik tenggelam Keranjang kanthi mandhi gratis

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1488060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 600 * 400 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Bathroom solid surface free standing basin resin Pedestal sink

    Kamar mandhiri kanthi mandat cekungan resin Pedestal sink

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1782060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 600 * 450 * 800mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Bathroom furniture Polymarble free standing basin pedestal sink

    Perabotan jedhing Polen rumput mandhang tenggelam gratis

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1486060
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 600 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Fashion artificial stone free standing basin pedestal sink

    Watu klambi buatan salju sing mandheg mandheg mandheg

    Geometri minimalis, elegan lan tepat, cocog kanggo desain kontemporer.
    Nomer Item: KZA-1490050
    Bahan: Resin (watu Ponggawa / Permukaan Padhet)
    MOQ: 10pcs
    Ukuran: 500 * 450 * 820mm
    Werna: Putih nggilap
    Tembung pembayaran: TT, L / C ing pandeleng
    Wektu pengiriman: 40 dina sawise simpenan
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2