• wall mounted luxury Italian design vanity set double sink

    tembok dipasang kemewahan desain Italia sing setel pindho sink

    Tembok dipasang Kabinet Kamar Mandi karo laci kayu papat ditutup. Mewah lan modis.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 1200 * 470 * kabinèt 580mm kanthi cekungan dobel                  

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • wall hang bathroom furniture with countertop basin European design

    perabot kamar mandi hang ing tembok kanthi desain konten countertop Eropa

    Perabot jedhing nggantung tembok kanthi cekungan countertop, desain Eropa kanthi kualitas tinggi.

    Bahan: kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 1200 * 500 * 580mm kabinèt karo cekungan countertop       

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 45 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Noval bathroom vanity with countertop hot sale

    Kamar kamar mandi Noval kanthi adol panas countertop

    Kabinet Kamar Mandi sing gratis karo rong laci kayu sing ditutup kanthi lembut, kanthi klelep countertop.

    Bahan: kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 1200 * 500 * 730mm kabinèt nganggo rong cekungan                  

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Luxury design bathroom cabinet with double bowl

    Kabinet kamar mandi desain mewah karo bokor kaping pindho

    Tembok dipasang Kabinet Kamar Mandi nganggo laci logam nutup ditutup alus, nanging ringkes.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 1200 * 490 * 530mm kabinèt nganggo bokor dobel 400 * 350 * kolom 1550mm         

    Werna: putih utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • American style floor bathroom cabinet unit antique design

    Desain unit kabinèt lantai gaya Amerika gaya Amerika

    Sanggup kamar mandi gratis kanthi rong lawang lan laci nutup, desain antik.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 1200 * 500 * 850mm kabinèt kanthi sink karo worktop

    Werna: warna abu-abu matt utawa warna lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • wall hung bathroom vanity with simple design

    tembok kamar mandi digantung tembok kanthi desain sing gampang

    Tembok dipasang Kabinet Kamar Mandi karo loro tutup sing alus, internal kanthi rak sing bisa diatur, karo lemari sisih.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 900 * 470 * Kabinet 530mm kanthi basuh cuci, 350 * 300 * bocah lanang 1200mm         

    Werna: putih, abu-abu, ireng utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • promotion design bathroom cabinet unit with tall boy

    unit kabinèt desain desain unit karo bocah lanang sing dhuwur

    Tembok tergantung Kabin Kamar nganggo rong laci penutup alus, disembunyikan slider. prasaja nanging elegan.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 900 * 470 * Kabinet 530mm kanthi basuh cuci, 350 * 300 * bocah lanang 1200mm         

    Werna: putih, abu-abu, ireng utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • New arrival noval design Blum brand bathroom vanity

    Desain pembatalan tekane anyar Kamar bathi

    Rampung kamar mandi sing mandheg kanthi rong laci logam nutup, kanthi rega cukup.

    Bahan: kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 900 * 480 * kabinèt 850mm nganggo basuh cuci

    Werna: warna putih utawa lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • free standing MDF bathroom furniture with low price

    mebel jedhing MDF gratis sing regane murah

    Kabinèt kamar mandi jedhing nganggo lawang nutup sing alus lan rong laci kayu. Desain sale panas Australia, rega murah.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 900 * 455 * 850mm kabinèt nganggo basuh cuci

    Werna: warna putih utawa lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • Australian pouplar design floor standing bathroom furniture cheap price

    Lantai desain Australia kothak ngadeg jedhing jedhing murah

    Perabot jedhing jedhing karo rong kayu sing ditutup lan kayu laci nutup, desain klasik.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 900 * 470 * kabinèt 850mm kanthi sink

    Werna: putih, ireng utawa warna lukisan khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • 304 stainless steel bathroom vanity with top quality

    304 kasedhiyan baja stainless steel kanthi kualitas paling dhuwur

    304 kasedhiyan stainless steel tanpa wates kanthi cekungan countertop, modis.

    Bahan: kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 900 * 500 * 850mm kabin karo basuh cuci

    Werna: warna putih utawa lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • wall mounted best selling bathroom cabinet unit with high cabinet

    tembok dipasang unit kabinet kamar mandi paling larang kanthi kabinet dhuwur

    Tembok dipasang unit lemari jedhing nganggo lemari tinggi, kanthi loro laci nutup. Elegan lan modis.

    Bahan: MDF / kayu lapis

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 650 * 490 * kabinèt 500mm kanthi basuh wisuh, 400 * 350 * kabinèt sisih 1550mm        

    Werna: warna putih utawa lacquer khusus liyane

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

123 Sabanjure> >> Halaman 1/3