• wall mounted MDF bathroom vanity with miror with shelf

    tembok dipasangake kamar mandi MDF tanpa kaset karo rak

    Tembok dipasang kabuwang kamar mandi karo loro laci nutup. Prasaja nanging populer ..

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 900 * 480 * kabinèt 500mm kanthi sink, 350 * 300 * kabinèt 1200mm dhuwur       

    Werna: C103

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • wall hung bathroom furniture factory new design

    pabrik gantung perabotan tembok tembok desain anyar

    Perabot kamar mandi digantung nganggo laci nutup rong alus. Prasaja nanging modis.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 750 * 480 * Kabinet 500mm kanthi basuh cuci, 350 * 300 * 1200mm kabinèt sisih       

    Werna: C102

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • free standing bathroom vanity American style

    jedhing awet tanpa gaya Amerika

    Kabinet jedhing gratis gratis kanthi telung laci nutup. Mewah lan modis.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 750 * 480 * 850mm kabinèt nganggo basuh cuci, 350 * 300 * 1300mm kabinèt sisih       

    Werna: C101

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun

  • floor standing bathroom furniture European popular design

    mebel jedhing lantai desain Eropa populer

    Kabinet kamar mandi jedhing nganggo rong laci penutup alus, karo lemari lantai. Anyar lan berkualitas tinggi.

    Materi: MDF

    MOQ: 10 pc

    Ukuran: 650 * 480 * 850mm kabinèt sing klelep, 350 * 300 * 1300mm kabinèt lantai      

    Werna: C101

    Pelabuhan: Ningbo, China

    Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

    Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

    Jaminan: 2 taun