Tembok dipasang konstruksi stainless steel melamine bathity vanity-1919120

Keterangan Singkat:

tembok dipasang kabinet kamar mandi desain apik

Materi: MFC

MOQ: 10 pc

Ukuran: 120CM

Werna: Sembarang warna melamine ing kisaran kita

Pelabuhan: Ningbo, China

Tembung pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dirujuk ing ngarep

Wektu pangiriman: 30 dina kerja sawise nampa deposit 30% utawa LC asli.

Jaminan: 2 taun


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Model No. KZA-1919120
Ukuran Kabinet: 1200 * 520 * 350mmBasin: 560 * 410 * 150mmPangilon: 550 * 750 * 20mm
Materi 1) Kabinet: Papan partikel / MDF / papan lapis
2) Lembangan: resin
3) Pangilon: Pangilon kooperatif gratis 5mm tanpa sinar.
4) laci kanthi push kanggo mbukak hardware
Werna Sembarang warna melamine ing kisaran kita
Kabinet Rampung Melamine
Paket 7 lapisan dobel standar karton ekspor standar, proteksi busa sudhut

1.Aluminium hanger, tes bobot 100 KG
2.Assembling utawa KD kasedhiya
3.Anti kelembapan melamin kelembapan lan banding pinggiran PVC
4.Formaldehida ngeculake standar Eropa utawa Amerika sing kasedhiya

1.P ventilasi ruangan ruangan lan garing
2. Langsung lemari lemari yen ana banyu kiwa
3.Titik adoh tinta, lipstik utawa lukisan sing warni


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita